III Festiwal Prawdziwej Czekolady
Data publikacji: 2012-10-17
III edycja najsłodszego festiwalu w Łodzi rusza już 19 października.
Smaki Afryki, Degustacja w Ciemno, Warsztaty kulinarne i truflowe, Maraton Czekoladowy...
To wszystko i... jeszcze więcej, czeka od piątku na gości w restauracji "U Milsha" na Łąkowej 21, gdzie przez trzy dni trwać będzie trzecia edycja Festiwalu Prawdziwej Czekolady. Mniam!
A w programie:
PIĄTEK 19.10
Godz. 17.00 Oficjalne otwarcie festiwalu, któremu będzie towarzyszył występ Grupy Iluzjonistycznej Kreators. Przełamanie tabliczki podczas otwarcia.
Godz. 17.30 Degustacja „W koło czekolady” (płatne 15 zł max 60 os.)
Godz. 19.30 Degustacja w Ciemno (płatne 15 zł max 40 os. )
Godz. 21.30 Czekoladowy wieczór z Tangiem (płatne 15 zł )
SOBOTA 20.10
Godz. 11.00-18.00 Czekoladowy Salonik Urody (bezpłatne prezentacje, płatne zabiegi)
Godz. 11.00 Degustacja „Smaki Afryki” (płatne 20 zł max 30 os. )
Godz. 12.00-do oporu J Sklepik Czekoladowy
Godz. 13.00 Warsztaty „Szkoła Aromatu i smaku” max 20 os. (bezpłatne, w Sali kawiarnianej)
Godz. 14.00 Chocolate Body SPA (bezpłatne max 60 os. )
Godz. 15.30 Warsztaty Truflowe (15 zł, max 30 os. )
Godz. 17.30 Warsztaty kulinarne- „czekolada w kuchni” (15 zł max 30 os.)
Godz. 19.00-20.00 Przerwa techniczna-przygotowanie Sali do degustacji
Godz. 20.00 Wieczór czekolada i wino (20 zł/os na Sali przy stolikach max. 60 os. )
NIEDZIELA 21.10
11.00 -13.00 Warsztaty dla dzieci i rodziców (bezpłatne )
14.00-17.00 Maraton Czekoladowy (Płatne 10 zł, bez limitu)
Informacja od organizatorów: zastrzegamy zmianę smaków czekolady w trakcie maratonu. Historia czekolady ciekawostki czekoladowe, magiczna czekolada, gość specjalny „Raw Chocolate”, zakończenie festiwalu i losowanie nagród
Brak komentarzy