Na "Zapomniane na nowo odkryte" zaprasza 31 restauracji i 14 kawiarni. Danie festiwalowe jak zawsze w cenie 10 złotych, a deser i kawa 7 złotych.
Oprócz konkursu głównego, organizowane są wydarzenia towarzyszące:
CZWARTEK
- 8.00 Uroczyste Śniadanie na Łódzkim Ryneku Hurtowym "Zjazdowa" S.A.
- 19.00 Mała Sala Teatru Nowego: " Literatura w dobrym smaku" według Piotra Bikonta i Andrzeja Chętki. Wydarzenie towarzyszące inauguracji 11. edycji Festiwalu.Spotkanie w ramach Małej Literackiej.
SOBOTA/NIEDZIELA - Doubletree by Hilton
- Warsztaty fotografii kulinarnej, prowadzenie m.in.Bruno Fidrych.
- Szkoła Dobrego Smaku też w Doubltree by Hilton. Warsztaty poprowadzą m.in. Piotr Chylarecki, Ewa Olejniczak i Paweł Kibart
NIEDZIELA
- Szkoła Dobrego Smaku dla Dzieci - prowadzenie Jagoda Dąbrowska, autorka bloga www.lepszastronatalerza.pl
- również w niedzielę Uroczysta Gala Rozdania Nagród.Po 20.00 zostanie podany laureat konkursu, który otrzyma statuetkę Dobrego Smaku.
Restauracje i kawiarnie, które biorą udział w imprezie znajdują się stronie Festiwalu www.festiwaldobregosmaku.eu
Festiwal Dobrego Smaku
26-29 czerwca 2014 roku
Brak komentarzy