25 czerwca / czwartek
14.00 – do zamknięcia lokali / konkurs na najlepsze danie i deser festiwalowy
17.00 / konferencja prasowa / Book&Cook / OFF Piotrkowska
konferencja połączona z warsztatami kulinarnymi z użyciem produktów lokalnych i tradycyjnych regionu łódzkiego / dla dziennikarzy i blogerów
21.30 / Letnie Kino Dobrego Smaku / Kino Perła / DOM / OFF Piotrkowska / wstęp wolny
Łowcy owoców, reż. Yung Chang / 2012 / film dokumentalny
26 czerwca / piątek
10.00-14.00 / seminarium szkoleniowe „Gdzie są te pieniądze?” /papaja.pl, DoubleTree by Hilton / zapisy: redakcja@papaja.pl
12.00 – do zamknięcia lokali / konkurs na najlepsze danie i deser festiwalowy
17.00-21.00 / Szkoła Dobrego Smaku / Book&Cook / OFF Piotrkowska /
zapisy: agnieszka@festiwaldobregosmaku.eu
21.30 / Letnie Kino Dobrego Smaku / Kino Perła / DOM / OFF Piotrkowska / wstęp wolny
Dni, na które czekamy, reż. Phie Ambo / 2014 / film dokumentalny
27 czerwca / sobota
11.00-15.00 / Szkoła Dobrego Smaku / Book&Cook / OFF Piotrkowska
zapisy: agnieszka@festiwaldobregosmaku.eu
12.00 – do zamknięcia lokali / konkurs na najlepsze danie i deser festiwalowy
21.30 / Letnie Kino Dobrego Smaku / Kino Perła / DOM / OFF Piotrkowska / wstęp wolny
Chef, reż. Jon Favreau / 2014 / film fabularny +
Upór Natury, reż. Jonathan Nossiter / 2014 / dokumentalny
28 czerwca / niedziela
12.00-18.00 / konkurs na najlepsze danie i deser festiwalowy
14.00-18.00 / pokaz barmański / Agencja Barmańska – ThomasBar / Beach Bar Manufaktura / wstęp wolny
20.00 / Gala Rozdania Nagród / DoubleTree by Hilton / Łąkowa 29 / wstęp na zaproszenia











Brak komentarzy